top of page
Tofu sallad

Kostrådgivning

För att få livspusslet att gå ihop behöver flera bitar falla på plats - sömn, stressnivåer och motion tillsammans med kosten.

 

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation, så gör vi tillsammans upp den bästa planen för hur jag kan hjälpa just dig!

Massage
Fästpunkt 1

SundLivsstil

Jag heter Anna och är utbildad Lic. Livsstilsrådgivare, kostrådgivare och hälsocoach och det är jag som driver SundLivsstil. 

Jag hjälper dig att hitta strategier i vardagen för att minska stress, få bättre sömn och ett hälsosammare liv.
 

Känner du att du är i behov av en förändring inom kost och näringsintag, då kan jag hjälpa dig med kostrådgivning och specifikt skräddarsy ett program för dina behov.

Har du kanske kört fast i din vardag, och behöver hjälp för att få struktur och rutin för att nå dina mål, tveka inte på att höra av dej! 

Som livsstilsrådgivare hjälper jag dig med både kost och den allmänna hälsan, jag ser till hela dig och alla dina behov och tillsammans skräddarsyr vi ett program för att hitta en sund och hållbar livsstil som fungerar för just dig.

 

SundLivsstil

Anna Humell-Blomberg
SundLivsstil

kostrådgivare
Sund livsstil logo
usrCiQLm.jpeg

Fysioterapi

Har du en skada som besvärar dig? 

Jag hjälper dig att utreda orsak till besväret samt ger behandling enligt mål och behov!

Jag ger även massage och akupunktur. 

Kontakta mig vid frågor samt för tidsbokning via mail 

Naemi Örjans

Jag heter Naemi och är fysioterapeut sedan 2011. Jag har lång erfarenhet av rehabilitering av idrottsskador och olika typer av muskuloskeletala besvär (muskler, senor, leder osv). Jag har bl.a jobbat 7 år som fysioterapeut på ett gym samt med olika idrottslag och på vårdcentral. 

Jag har gått flertalet kurser för kompetensutveckling och för att fylla på i verktygslådan av behandlingsmetoder. Däribland Mckenzie, Winback, OMT, idrottsmedicin, skivstångsrehab, akupunktur m.fl. 

 

Ett besök hos mig består av en grundlig undersökning, diskussion av behandlingsplan och målsättning, samt  behandling/rehabprogram. 

 

Behandlingen kan bestå av både aktiva och passiva metoder, tex manuell behandling, massage, akupunktur eller träningsrehab. En kombination av passiv och aktiv behandling brukar vara det bästa enligt min erfarenhet.

 

Tveka inte att höra av dig för tidsbokning eller om du har funderingar angående en skada. Kontakta mig via movementaland@gmail.com, via telefon +358 (0) 40 545 5831, på social media @movement_aland eller haffa mig i gymmet!

Naemi Örjans
Fysioterapeut

bottom of page