top of page
kettlebell Vibe

Gruppträning

 

Här bygger vi muskler och svettas tillsammans!

Gruppträningsschema

Med reservation för ändringar

Pink and Cream Pattern Girly Chore Chart

Våra gruppträningspass

AEROB CIRKEL

Stationsträning med längre intervaller, så att du kan utmana uthålligheten i dina muskler. 

En superträning för grundkonditionen, du kommer att träna dig till att vara starkare längre, vilket även har en positiv inverkan på din träning med kortare intervaller. I den aeroba cirkeln har du tid att fokusera på teknik och i eget tempo köra igenom övningarna. Den här träningen hjälper till att sänka blodtrycket, ämnesomsättningen ökar och förbränningen effektiviseras. 

MOVEMENT

Varierande och lekfull träning som består av moment som calisthenics, mobilitet, styrka, explosivitet, koordination, handbalans, balans och stabilitet. Träningskonceptet är inspirerat av Ido Portal. Träna dig stark och smidig för livets alla utmaningar. Passet passar för alla som vill bli rörligare och är nyfikna på att utmana på kroppen och knoppen. Inga förkunskaper behövs, bara ett öppet sinne! Övningarna individanpassas.

HIIT

En rolig och mångsidig träningsform, där du kan pressa dina gränser eller få din motion för dagen. Passet erbjuder mycket variation och upplägget är enligt olika tidsintervaller med övningar för hela kroppen, både stora och små muskelgrupper. Alla övningar anpassas utefter din egen nivå och kan utföras i eget tempo.

SKIVSTÅNG

Styrketräning i grupp, ett superbra intropass för dig som är nyfiken på gymträning. Här blandas skivstångsövningar med assisterande övningar för att få så mycket ut av träningen som möjligt. Då du tränar med skivstång aktiveras muskelgrupper i stora delar av kroppen samtidigt, vilket gör träningen mångsidig. Övningarna går att anpassa efter just dina förutsättningar och träningsbakgrund.

MOBILITY MOVEMENT

Aktiv rörlighetsträning, som passar alla åldrar. Innehåller moment som mobilitet, styrka, koordination, balans och stabilitet. En skonsammare variant av Movement. Träningskonceptet är inspirerat av Ido Portal. Träna dig stark och smidig för livets alla utmaningar. Passet passar för alla som vill bli rörligare och är nyfikna på att utmana på kroppen och knoppen. Inga förkunskaper behövs, bara ett öppet sinne! Övningarna individanpassas.

FIGHTFYS

Kampsportsinspirerad konditionsträning där vi jobbar i par med boxningshandskar och thaimittsar. Handskar och mittsar finns på plats att låna. Slag- och sparkkombinationer blandas så att både koordinationen utmanas och så att svetten lockas fram på ett mångsidigt sätt för kroppen. Teknikerna är anpassningsbara så du kan delta på din egen nivå. Vid ojämt antal deltagare håller instruktören mittsar.

GOLDEN VIBES

Rörlighet, styrka och balans. Träning för dig som är 65+ och vill delta i varierande, lågintensiv gruppträning i eget tempo.

Skonsamma övningar och rörelser, där du själv bestämmer nivån och där alla övningar anpassas så att just du kan delta oberoende bakgrund och utgångsläge. Upplägget är utformat så att inga hastiga byten upp och ner behöver göras.

PASS PÅ

Ett förmiddagspass, som är perfekt för dig som är hemma med barn eller gärna vill få träningen avklarad utan att behöva stiga upp tidigt. Du får på detta pass ta med dig dina små, även om du inte tar med dig något barn får du självklart delta, så länge du ser upp för alla små händer, fötter och gulliga näsor som tollar runt i salen. Alla föräldrar ansvarar självklart för sina barn och tar med dem på eget bevåg, men alla hjälpsamma ögon och händer välkomnas!

OCR

OCR-träningen består av flera olika stationer: styrka (fokus överkropp), hinder som finns i hallen, greppstyrka, rörlighet och teknik. Efter varje station är det löpning ett varv runt i hallen. Vi kör tre varv och avslutar med stretch, tid till frågor och tips & trix för teknik/hinder. Är målet att genomföra ett OCR-lopp eller vill du generellt köra en mångsidig och varierande träning, så är detta passet för dig.

FULL BODY BASICS

Helkroppspass där du följer instruktören och avslutar med en skön tabata för att krama ur det sista ur kroppen. Övningarna utförs både med kroppsvikt och med olika redskap, som t.ex. kettlebells, step-bräda, hantlar. En rolig, fartfylld träning i takt till grym musik!

AVSLAPPNINGSYOGA

I avslappningsyogan guidas du genom mjuka, naturliga, läkande och kravlösa rörelser som alltid sker på kroppens villkor utan linjeringar eller korrigeringar.
Vi jobbar bl.a. med kroppsgäspar/

pandikulationer, vaggningar och lirkande spiralrörelser som hjälper bindväven att nystas upp, återfuktas och bli mjuk och följsam igen samt stärker nervsystemets självreglering för hantering av t.ex. stress.
Vi släpper fokus på utsidan och landar inuti kroppen, i andning och egna upplevelser.

ZUMBA

Dansa loss till peppande musik! Följ instruktörens rörelser och vägledning med ett oundvikligt leende på läpparna till härlig rytm! Ett fantastiskt konditions- och koordinationspass!

I alla grupper hjälper instruktören dig att hitta din nivå och vi anpassar gärna alla övningar så att du kan utmana dig på din egen nivå. 

Du kan boka din plats till alla gruppträningar via hemsidans bokningssystem. Det går även bra att ringa, maila eller skriva till oss via sociala medier så hjälper vi dig att boka.

Våra gruppträningsintruktörer

Hanna Lundström

Hanna Lundström

Elsa-Maria Renfors

Elsa-Maria Renfors

Z4eHFtIg.jpeg

Maja Hallbäck

Mini-VIBEs

HIIT, Aerobcirkel, FightFys, 
Golden VIBEs

Fightfys, HIIT, Skivstång,      Aerob cirkel

gKXWojnM.jpeg

Naemi Örjans

fo15JthU.jpeg

Monica Storgård

Movement, Mobility Movement

Avslappningsyoga

bottom of page