top of page
kettlebell Vibe

Gruppträning

 

Här bygger vi muskler och svettas tillsammans!

Gruppträningsschema

Med reservation för ändringar

372165323_3703774489904414_5759472535668580510_n.jpg

Våra gruppträningspass

VIBEGINNERS

Gruppträningen för dig som vill komma tillbaka till gruppträning efter ett uppehåll eller för dig som länge velat prova på gruppträning, men inte kommit dig för att gå av olika anledningar. Upplägget är cirkelträning och övningarna visas noggrannt. Du deltar på din egen nivå och du får tid att hitta rätt i övningarna under passets gång. Övningarna utförs främst stående.

KORTSPEL

Gruppträning där spelkorten bestämmer vilken övning och vilket antal som utförs. Svettiga intervaller, där du försöker hinna med så många kort som möjligt under en viss tid. Detta pass passar perfekt för dig som vill jobba i helt eget tempo. Alla håller på med olika övningar och olika repetitioner och du får därför jobba på helt efter din egen förutsättning, utan att någon annan funderar på vad den andra gör. Detta pass byter övningar varje vecka.

HIIT

En rolig och mångsidig träningsform, där du kan pressa dina gränser eller få din motion för dagen. Passet erbjuder mycket variation och upplägget är enligt olika tidsintervaller med övningar för hela kroppen, både stora och små muskelgrupper. Alla övningar anpassas utefter din egen nivå och kan utföras i eget tempo.

CIRKELTRÄNING

Traditionell stationsträning med övningar för hela kroppen. I detta pass kan du utmana dig själv på din egen nivå. Övningarna utförs både med egen kroppsvikt och med fria vikter (hantlar, kettlebells, sandbollar med mera). Alla övningar går att anpassa så att alla kan vara med.

AEROB CIRKELTRÄNING

Stationsträning med längre intervaller, så att du kan utmana uthålligheten i dina muskler. 

En superträning för grundkonditionen, du kommer att träna dig till att vara starkare längre, vilket även har en positiv inverkan på din träning med kortare intervaller. I den aeroba cirkeln har du tid att fokusera på teknik och i eget tempo köra igenom övningarna. Den här träningen hjälper till att sänka blodtrycket, ämnesomsättningen ökar och förbränningen effektiviseras. 

VIBERATION

Styrka, kondition och koordination utmanas för hela kroppen, både med kroppsvikt och med fria vikter (hantlar, kettlebells, gummiband med mera). En superrolig och varierande träning, där alla jobbar på sin egen nivå. Skratt- och svettgaranti! Du jobbar på din egna plats, med dina utvalda redskap och följer instruktören som utför övningarna samtidigt.

SKIVSTÅNG

Styrketräning i grupp, ett superbra intropass för dig som är nyfiken på gymträning. Här blandas skivstångsövningar med assisterande övningar för att få så mycket ut av träningen som möjligt. Då du tränar med skivstång aktiveras muskelgrupper i stora delar av kroppen samtidigt, vilket gör träningen mångsidig. Övningarna går att anpassa efter just dina förutsättningar och träningsbakgrund.

OCR-CIRKEL

Stationsträning inne i OCR-hallen. Lite längre intervaller per station utmanar uthållighet och styrka under samma pass. Mångsidiga övningar för hela kroppen, både med kroppsviktsövningar och med redskap som slamballs, wallballs, hantlar kettlebells och släde. Alla övningar anpassas så att du kan vara med på din egen nivå. 

Rolig och svettfull träning!

OCR

OCR-träningen består av flera olika stationer: styrka (fokus överkropp), hinder som finns i hallen, greppstyrka, rörlighet och teknik. Efter varje station är det löpning ett varv runt i hallen. Vi kör tre varv och avslutar med stretch, tid till frågor och tips & trix för teknik/hinder. Är målet att genomföra ett OCR-lopp eller vill du generellt köra en mångsidig och varierande träning, så är detta passet för dig.

FIGHTFYS 

Kampsportsinspirerad konditionsträning där vi jobbar i par med boxningshandskar och thaimittsar. Handskar och mittsar finns på plats att låna. Slag- och sparkkombinationer blandas så att både koordinationen utmanas och så att svetten lockas fram på ett mångsidigt sätt för kroppen. Teknikerna är anpassningsbara så du kan delta på din egen nivå. Vid ojämt antal deltagare håller instruktören mittsar.

AVSLAPPNINGSYOGA

I avslappningsyogan guidas du genom mjuka, naturliga, läkande och kravlösa rörelser som alltid sker på kroppens villkor utan linjeringar eller korrigeringar.
Vi jobbar bl.a. med kroppsgäspar/

pandikulationer, vaggningar och lirkande spiralrörelser som hjälper bindväven att nystas upp, återfuktas och bli mjuk och följsam igen samt stärker nervsystemets självreglering för hantering av t.ex. stress.
Vi släpper fokus på utsidan och landar inuti kroppen, i andning och egna upplevelser.

MOVEMENT

Varierande och lekfull träning som består av moment som calisthenics, mobilitet, styrka, explosivitet, koordination, handbalans, balans och stabilitet. Träningskonceptet är inspirerat av Ido Portal. Träna dig stark och smidig för livets alla utmaningar. Passet passar för alla som vill bli rörligare och är nyfikna på att utmana på kroppen och knoppen. Inga förkunskaper behövs, bara ett öppet sinne! Övningarna individanpassas.

GOLDENVIBES

Rörlighet, styrka och balans. Träning för dig som är 65+ och vill delta i varierande, lågintensiv gruppträning i eget tempo.

Skonsamma övningar och rörelser, där du själv bestämmer nivån och där alla övningar anpassas så att just du kan delta oberoende bakgrund och utgångsläge. Upplägget är utformat så att inga hastiga byten upp och ner behöver göras.

MINICIRKEL

En stund tillsammans för dig och din minikompis! Vanlig cirkelträning, där du jobbar tillsammans med ditt barn på stationerna. Stationerna är barnanpassade, mångsidiga och utmanar allt från styrka, koordination och balans. Rekommenderas för barn mellan 4-10 år.

I alla grupper hjälper instruktören dig att hitta din nivå och vi anpassar gärna alla övningar så att du kan utmana dig på din egen nivå. 

Du kan boka din plats till alla gruppträningar via hemsidans bokningssystem. Det går även bra att ringa, maila eller skriva till oss via sociala medier så hjälper vi dig att boka.

Våra gruppträningsintruktörer

Hanna Lundström

Hanna Lundström

Elsa-Maria Renfors

Elsa-Maria Renfors

Z4eHFtIg.jpeg

Maja Hallbäck

Cirkelträning, VIBEginners cirkel, Kortspel, Mini cirkel

VIBEginners, HIIT, Aerobcirkel, 
Golden VIBEs

Fightfys, HIIT, Skivstång,
OCR-Cirkel 

gKXWojnM.jpeg

Naemi Örjans

Maj-Len Sundby

Maj-Len Sundby

fo15JthU.jpeg

Monica Storgård

GoldenVIBES

Avslappningsyoga

Movement

bottom of page